Ny tråd Svara på tråd  [ 2 inlägg ] 
Free Brokep! 
Författare Meddelande
Medlem
Inlägg Free Brokep!
Brokep, peter sunde, har blivit tagen av polska polisen i malmö, med lite hjälp av malmöpiketen.

Jag kopierar christian engström:

- Gottfrid Svartholm (Anakata från The Pirate Bay) sitter i häkte i Danmark för anklagelser som han redan har blivit friad för i svensk domstol.
Chelsea Manning sitter inlåst i amerikanskt fängelse på 35 år för att ha avslöjat krigsförbrytelser som USA begått i Irak och Afghanistan.

- Julian Assange sitter inlåst på Ecuadors ambassad efter juridiskt trixande en svensk åklagare, som med den svenska regeringens goda minne går USA’s ärenden.

- Edward Snowden sitter fångad i Ryssland, eftersom ingen västlig demokrati är beredd att ge honom asyl som visselblåsare.

- Kim Dotcom (grundare av både sajten Megaupload och vårt systerparti på Nya Zeeland) är visserligen på fri fot numera, men är djupt involverad i rättsliga processer efter att myndigheterna stängde ner hans företag och fängslade honom för en tid.

- Barret Brown, den amerikanska journalisten som började gräva i material som läckts via Wikileaks, sitter i amerikanskt fängelse sedan ett år tillbaka, och kan komma att dömas till ett straff på hundratals år.

- Aaron Swarz, som gjorde akademiska artiklar tillgängliga på nätet i strid mot upphovsrätten och hotades av 35 års fängelse för det, finns tyvärr inte bland oss längre, eftersom han tragiskt valde att ta sitt liv när han inte orkade med den juridiska processen längre.[/list]

Hänger det ihop, eller är det en foliehatt?


1 juni 2014, 14:17
Medlem
Inlägg Re: Free Brokep!
Det låter lite som att han försöker sola i lånat ljus!?


25 augusti 2015, 18:59
Ny tråd Svara på tråd  [ 2 inlägg ] 


Som gäst saknar du privilegier.


Kontakt: vipere@gmail.com